XO Burgers And Steaks

Amerikanske steaks og gourmetburgere i hjertet af Frederiksberg
Åbningstider:  Søndag - torsdag: 11.00-23.00
Fredag - lørdag: 11.00-24.00
Priser: Hovedretter fra 109,- til 499,-

XO står for Xtra Ordinary. Det ekstraordinære er netop mantraet hos XO Burger and Steaks på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Et mantra, som kommer til udtryk i både maden og i betjeningen.

Hos XO har de en stor passion for kød, og det er denne passion, som XO ønsker at dele med sine gæster, der skal forkæles med smagfuldt, mørt kød fra enten dansk kvæg eller den amerikanske kvægrace Omaha Nebraska.

Fokus hos XO Burger and Steaks er at frembringe den helt rette mørhed til kødet, så smag og konsistens er i perfekt, fløjlsblød harmoni. Og det gælder uanset, om du vælger en af restaurantens elleve forskellige burgere eller en af de syv forskellige okseudskæringer.

Der er således masser af valgmuligheder af sætte tænderne i. Burgerne – der alle indeholder en saftig bøf, mayonnaise, syltede agurker, løg, salat og tomat – fås blandt andet i den helt klassiske, amerikanske udgave med bacon og smeltende cheddar-ost eller en spicy, mexicansk variant med stærk jalapenos og en hjemmelavet, cremet guacemole, som udligner chiliens styrke. I det hele taget kommer burgerkortet godt rundt i verdens forskellige regioner, så der er masser af forskellige smagssammensætninger, som er pirrende, alt efter hvilket humør du som gæst er i.

Restauranten har også sin egen burger, XO Special, som udfordrer smagsløgene med en fristende sammensætning af mangochutney, løgkompot, gratineret philadelphia-ost og sprødt bacon.

Som navnet antyder har XO selvfølgelig også store steaks på menukortet. Her kan du vælge mellem en mør oksemørbrad eller gå hele vejen og vælge en 500 grams stor T-bone steak, som er berømt for sin helt vidunderlige smag.

Til sin steak kan man vælge sauce og der er en fristende liste af side orders, som komplimenterer XO’s passion for smagfuldt, mørt kød.

Restauranten er indrettet i med et blik vestpå, hvor man kender de læderbetrukne båse fra den amerikanske diner-tradition. Restauranten er lys og åben, og man slapper hurtigt af i den uformelle stemning.

 

Det anbefales at bestille bord til XO Burgers and Steaks på Gammel Kongevej – enten online eller telefonisk.

XO Burgers And Steaks

Gammel Kongevej 142
1850 Frederiksberg C

Profil: Amerikanske steaks og gourmetburgere i hjertet af Frederiksberg

Åbningstider:
Søndag - torsdag: 11.00-23.00
Fredag - lørdag: 11.00-24.00

Priser:
Hovedretter fra 109,- til 499,-

Skriv til XO Burgers And Steaks

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: