Wining & Dining

Restaurant med fast menu inkl. vin ad libitum
Åbningstider:  Mandag-lørdag: kl. 17.30-24
(køkkenet lukker kl. 22.30)
Priser:
Menuer fra 398,-

 

Hos Wining & Dining får du for en samlet og særdeles rimelig pris en 3-rettes menu inklusiv velkomstdrink og vin. Til forret og hovedret kan du vælge mellem 2 vine til hver ret, og vinene skænkes ad libitum.

Køkkenstilen er fransk med påvirkning fra hele verden, og menuen skiftes jævnligt, så køkkenet kan udfolde sig alt efter sæson og inspiration. Menuen kan f.eks. lyde på mousse af rødtunge med spinat, rå kammusling, lakserogn og safran sauce samt kalve mørbrad med morkelcreme og kantareller og til dessert en lækker karamelkage med appelsinsorbet.

Restauranten ligger på Gråbrødre Torv og lokalerne i den gamle bygning er smukt restaurerede med fritlagte bjælker og rå murvægge. Masser af stearinlys og professionel betjening er med til at give stedet dets hyggelige og intime stemning, og det er svært at konkurrere med den fordelagtige pris. Som gæst køber man en færdig pakke og kan bare læne sig tilfreds tilbage og lade personalet tage sig godt af en. Politikens anmelder var forbi i marts 2013 og kvitterede med en glad anmeldelse og fire huer.

Wining & Dining

Gråbrødre Torv 12
1154 København K

Profil: Restaurant med fast menu inkl. vin ad libitum

Åbningstider:
Mandag-lørdag: kl. 17.30-24
(køkkenet lukker kl. 22.30)

Priser:
Menuer fra 398,-

Bestil bord på Wining and Dining

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Wining & Dining.

Skriv til Wining and Dining

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: