Wannisa Thai Restaurant

Autentisk thairestaurant og take away ved Nyhavn
Åbningstider:  Alle dage: 11-21
Priser:
Menuer fra 295,-

Wannisa ligger lige rundt om hjørnet fra solsiden af Nyhavn, i et lille, hyggeligt kælderlokale. Man skal ikke lade sig narre af den beskedne indretning, for her serveres der thaimad på et højt niveau, men til gode priser.

Køkkenet er thailandsk, ligesom kokkene, der selv laver deres karrypastaer og saucer fra bunden, og råvarernes friskhed vægtes højt.

På Wannisa fås både retter, de fleste kender, såsom wonton suppe, stegte ris, forårsruller og satéspyd, men vil man prøve køkkenets formåen, skal man tage en af Wannisa´s menuer med tre forretter og to hovedretter. Her kommer man godt rundt i det thailandske køkken, fra nord til syd. Menuen skifter løbende og kan byde på specialiteter som farserede kyllingevinger, laks grillet i bananblade, smaragdkylling grillet i pandanusblade og thailandsk sukiyaki.

Wannisa har åbent både til frokost og aften, og mange kommer også forbi og henter take away til at tage med hjem. Menuerne serveres dog kun i restauranten, hvor maden kommer ordentligt til sin ret.

Wannisa Thai Restaurant

Toldbodgade 7
1253 København K

Profil: Autentisk thairestaurant og take away ved Nyhavn

Åbningstider:
Alle dage: 11-21

Priser:
Menuer fra 295,-
Frokost fra 79,-

Bestil bord på Wannisa Thai Restaurant

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Wannisa Thai Restaurant.

Skriv til Wannisa Thai Restaurant

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: