Restaurant Teglværksskoven

Dansk/fransk sæsonkøkken i Nyborg
Åbningstider:  Onsdag-lørdag: 11.30-22
Søndag: 11.30-16
Priser: Hovedretter fra 228,- til 275,-
Menuer fra 448,- til 498,-

Når man kører ind i den idylliske skov ved Nyborg kommer man til en hyggelig oase midt i skovbrynet og tæt ved vandet. Teglværksskoven ligger i skønne omgivelser og byder én velkommen indenfor i den ældre bygning fra 1853. Restauranten har åben onsdag til søndag fra kl. 11.30-22.00, undtagen søndag, hvor de har åben til kl. 16.00.

Restauranten er hyggeligt indrettet med en lille pejs, brede planker på gulvene og levende lys på alle borde. Det er muligt at spise både inde og man kan følge solen i løbet af dagen, da der er terrasse på begge sider af huset.

Det er de lokale råvarer, som er i højsæde på menukortet, som skifter hver måned. Á la carte menuen skifter flere gange om året. Teglværksskoven sætter en ære i selv at sylte, kærne egen smør og benytte sig af sæsonens udvalg af varer. Frokostmenuen byder på smørrebrød og danske frokost specialiteter, om aftenen kan man sammensætte sin egen menu på enten 2-5 retter eller vælge fra á la carte menuen.

Vinkortet er varieret og til fornuftige priser. Det er muligt at købe et glas af flere af vinene, smage de lokale specialøl eller nyde en æblemost eller økologisk sodavand fra de lokale bryggerier.

Teglværksskoven har en madklub, hvor der 20-30 gang om året afholdes arrangementer, som fx vinsmagning eller smagsprøver fra de lokale leverandører. Det er gratis at være medlem, alle er velkomne og man betaler blot for de arrangementer man deltager i.

I de hyggelige tilstødende lokaler til restauranten er det muligt at bestille bord til et større selskab. Der er plads til 70 á la carte gæster i restauranten og 60 spisende udenfor med udsigt over Storebælt. Restauranten har tre fuldt møbleret lejligheder, hvor man kan afholde møder eller et intimt selskab med egen tjener, og det er desuden muligt at overnatte.

Selskaber og større arrangementer

Hvis man har behov for at holde et større arrangement, har Teglværksskoven deres eget forsamlingshus kun 12 km fra restauranten samt selskabslokaler på Sct. Knuds Golfklub, hvor det også er muligt bestille mad ud af huset.

Drømmer man om en helt anden lokation, midt i en skov, på et slot eller hjemme, som de senere år er blevet meget populært, både for private og erhverv. Så klik ind på Totalarrangementer.dk - Her er en service, der skal gøre det nemt og enkelt at bestille og arrangere et skræddersyet selskab. Der sættes kryds ved de ting, man kune tænke sig - lige fra antallet af retter til livemusik. Derefter beregner systemets prisberegner et overslag på totalprisen. Det præcise indhold af menuen og andre ønsker, aftales derefter i samråd med restauranten.

 

  

Restaurant Teglværksskoven

Strandalléen 92
5800 Nyborg

Profil: Dansk/fransk sæsonkøkken i Nyborg

Åbningstider:
Onsdag-lørdag: 11.30-22
Søndag: 11.30-16

Priser:
Hovedretter fra 228,- til 275,-
Menuer fra 448,- til 498,-
Frokost fra 75,- til 169,-

Bestil bord på Teglværksskoven

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Teglværksskoven.

Skriv til Teglværksskoven

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: