Støvlet Katrines Hus

Gourmetrestaurant med møde- og selskabsfaciliteter i Sorø
Åbningstider:  Tirsdag-lørdag: 12-16 og 17.30-21
Søndag og mandag: lukket
Julelukket til og med 5. januar 2017
Alle dage: åbent for selskaber efter aftale.
Priser: Hovedretter fra 210,- til 350,-
Menuer fra 395,- til 695,-

Støvlet Katrine blev efter at have været Kong Christian VIIs elskerinde forvist til Sorø, hvor hun boede i det hus, der i dag er opkaldt efter hende. Hendes stedfar reparerede støvletter for byens officerer, som Katrine leverede, deraf øgenavnet.

Huset ligger nærmest på bredden af Sorø Sø tæt på Kongebroen, og Støvlet Katrines Hus er i dag hjemsted for Sorøs mest kendte restaurant. Udgangspunktet her er sæsonens gode, danske råvarer, som indimellem krydres med køkkenchefens inspirationer fra verdenskøkkenet. Et stilsikkert, nutidigt og indbydende køkken, som klart befinder sig et sted på den øverste gourmethylde. Fra sæsonmenuen kan der vælges en 4 eller 6 retter, som skifter hyppigt, og der findes desuden et mindre á la carte-kort med mere klassiske tilberedninger som ribeye med pebersauce eller stegt kulmule med muslingesauce og syltede fennikel. Er I et større selskab på minimum otte personer, er der mulighed for at vælge Chef's Table-oplevelsen, hvor den får fuld gas på mad, vin og alt derimellem til en samlet pris.

Til frokost serveres klassiske danske frokostretter såsom pariserbøf, sildemadder, tatar og koldrøget laks, men du kan også vælge den 4-retters sæsonmenu, som går igen om aftenen samt flere af aftenkortets á la carte-retter. 

Vinkortet kommer omkring de vigtigste vinområder i Europa og resten af verden, og mange af vinene fås på glas - også halve til dem, der skal køre. Til menuerne kan man desuden tilvælge vinmenu med vine, der er nøje afstemt efter serveringerne.

Til selskaber findes tre flotte selskabslokaler i Støvlet Katrines Hus, som er velegnede til små og store selskaber og møder. Det største selskabslokale har plads til 55 personer. Selskabsmenuerne kan både tage udgangspunkt i det klassisk danske køkken og i gourmetkøkkenet, alt efter, hvad gæsternes er til. Overnatning kan arrangeres i samarbejde med flere forskellige partnere.

Støvlet Katrines Hus er desuden leveringsdygtig i forskellige arrangementer både i og uden for huset, f.eks. udflugter, bådfart, forretningsmøder og brunch.

 

Støvlet Katrines Hus

Slagelsevej 63
4180 Sorø

Profil: Gourmetrestaurant med møde- og selskabsfaciliteter i Sorø

Åbningstider:
Tirsdag-lørdag: 12-16 og 17.30-21
Søndag og mandag: lukket
Julelukket til og med 5. januar 2017
Alle dage: åbent for selskaber efter aftale.

Priser:
Hovedretter fra 210,- til 350,-
Menuer fra 395,- til 695,-

Bestil bord på Støvlet Katrines Hus

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Støvlet Katrines Hus.

Skriv til Støvlet Katrines Hus

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: