Cafe Stella

Central cafe i Stræderne med to etager og stor udeservering
Åbningstider:  Søndag-onsdag: 09.00 – 01.00
Torsdag: 09.00–03.00
Fredag – lørdag: 09.00–05.00


Priser: Hovedretter fra 79,- til 149,-

Cafe Stella ligger i Kompagnistræde 18 – på det solbeskinnede hjørne af Kompagnistræde og Knabrostræde. Cafe Stella har masser af plads til gæster, hvad enten de er på udkig efter en let omgang spise, en eftermiddagskaffe med tilhørende kage eller blot en kold, læskende fadøl under markisens svalende skygge.

Cafeen – der ligger i den centrale del af det gamle København – frekventeres af en bred vifte af turister, der holder en velfortjent pause, og unge, lokale københavnere, der er på udkig efter et afslappende sted at fordybe sig i studierne eller blot et sted at give sig selv en nyde en pause fra selvsamme.

Indvendigt – efter få skridt ned i kælderen – ligger en langstrakt bar, hvorfra du kan bestille både kaffe, vand, øl, vin eller cocktails. Langs vinduerne er der siddepladser, hvorfra gæsterne kan observere livets gang i de travle omkringliggende gader.

Følger man trappen op overpå, åbenbarer lyse og rummelig lokaler sig. Her er virkelig gjort noget ud af hyggen med lyse, lette møbler og masser af puder langs væggen, så rummene virkelig fremstår moderne, men som et superhyggeligt, uformelt sted at være blandt venner og/eller kæreste. Det er ikke et sted, man har lyst til at forlade igen.

Hver dag mellem 9-16 er der også mulighed for at bestille morgenmad eller en Stella Brunch Tallerken til 99 kroner. Og i weekenden er der – i samme tidsrum – brunch buffet, så Stella er bestemt et oplagt sted at starte sine lørdage eller søndage med forkælelse.

Cafe Stella har også et længere aftenmenukort, der spænder vidt og bredt. Her kan du både bestille burgere, salater, wok-retter, lidt til den lette sult og mere substantielle hovedretter, hvis sulten er til det.

 

Stella er ligeledes et yndet sted om aftenen, hvor der er god stemning og billige cocktails en masse.

Cafe Stella

Kompagnistræde 18
1208 København K

Profil: Central cafe i Stræderne med to etager og stor udeservering

Åbningstider:
Søndag-onsdag: 09.00 – 01.00
Torsdag: 09.00–03.00
Fredag – lørdag: 09.00–05.00


Priser:
Hovedretter fra 79,- til 149,-

Bestil bord på Cafe Stella

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Stella.

Skriv til Cafe Stella

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: