Slagter Stig & co.

Restaurant med bredt kødsortiment i høj kvalitet
Åbningstider:  Tirs-fre: 17.00-20.30
Lør-søn; 10.00-Køkkenet lukker 20.30
Priser: Hovedretter fra 142,-

Forestil dig en rustik slagterforretning med gode råvarer, kombineret med en hyggelig og uhøjtidelig familierestaurant, så har du Slagter Stig & Co., som byder sine gæster på et enkelt og prisvenligt spisekoncept.  

Først udvælger du det kød, som du kunne tænke dig. Det kunne for eksempel være god, dansk himmerlandsokse, krogmodnet oksehøjreb, frilandsgris. Rokkedahl kylling eller nogle af restaurantens eksotiske specialiteter som for eksempel kængurumedaljon eller krokodillefilet. Du betaler de fleste ting pr. 100 gram, så du kan selv styre, hvor stor regningen skal være. 

Aftenmenuen har fået et nyt koncept, som giver rig mulighed for at dele side orders, snacks og saucer, med meget lidt madspild til følge. Kom ind 2 eller flere personer, vælg et par forskellige snacks og nyd dem, alt i mens I finder det kød I hver i sær har lyst til. Bestil 2-3 forskellige side orders og saucer pr. person med henblik på, at alle kan smage lidt af hvert. På den måde kan I lave jeres egen frisklavet udvalg som serveres ved bordet. Det er både hyggeligt og ingen behøver forlade bordet når samtalen er godt i gang.

Til frokost tilbydes der en frokostbuffet med sild, fiskefilet, varmrøget laks, leverpostej og forskelligt hjemmelavet charcuteri. Der er også altid to slags kød og flere forskellige salater.

Lørdag og søndag tilbydes der en righoldig brunchbuffet med masser af klassikere og hjemmelavede pølser og charcuteri.  

Stedet er stort og rummer masser af plads til både selskaber og almindelige gæster. Det er derfor et oplagt sted at holde sit næste arrangement, hvad enten det er konfirmationer, uformelle bryllupper eller den næste store runde fødselsdag, så er der gode rammer hos Slagter Stig og co.  

 

Slagter Stig & co.

Carlsensvej 8
4600 Køge

Profil: Restaurant med bredt kødsortiment i høj kvalitet

Åbningstider:
Tirs-fre: 17.00-20.30
Lør-søn; 10.00-Køkkenet lukker 20.30

Frokost:
Tirsdag - fredag: 11:30-14:30
Lørdag - søndag og helligdage: 13:00-15:00 (Brunch fra kl.10:00-13:00)

Priser:
Hovedretter fra 142,-

Skriv til Slagter Stig & co.

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: