Shakedown

Burgere og milkshakes på Frederiksberg
Åbningstider:  Alle dage kl.11 til kl.22.00

Køkken lukker kl. 21.30

Shakedown er Frederiksbergs nye burger og milkshake joint. Stedet ligger tæt på Frederiksberg Station og lige overfor Radisson Blu Falconer Hotel. Shakedown er indrettet i friske gule og blå farver. Interiøret er minimalistisk og der er plads til store armbevægelser i de rummelige lokaler i kælderetagen.

Shakedown har en stort udvalg af burgere; The Shakedown Classic, The Sicilian, The Gecco, Down on the Farm, Casablanca, Slumdog, El Mariachi, Gigantor blandt blot nogle af dem. På menukortet findes også slatater og steaks. Til den søde tand er der desserter - men også en hel række milkshakes, der er stedets specialiteter.

De smukke shakes har ingredienser som bounty, ananas og chokolade. After Eight chokolade og jordbær. M&Ms og marsbar - og sådan fortsætter de kalorie-rige kombinationer. De er absolut egnede til en varm sommerdag, som en lille treat til en selv på en regnvejrsdag eller bare for gæster, der elsker de søde læskende dråber. Alle shakes koster 59 kr.

Hvis man ønsker at holde en stor hyggelig fødselsdag, åbner Shakedown også med glæde dørerne. Ring for bestilling af plads og menu.

Shakedown

Falkoner Allé 12
2000 Frederiksberg

Profil: Burgere og milkshakes på Frederiksberg

Åbningstider:
Alle dage kl.11 til kl.22.00

Køkken lukker kl. 21.30

Bestil bord på Shakedown

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Shakedown.

Skriv til Shakedown

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: