Riz Raz

Populær vegetarisk buffet, steaks på a la carte kortet og masser af siddepladser
Åbningstider:  Alle dage: 11.30 - 24
Priser: Hovedretter fra 99,- til 120,-

RizRaz har i mange år været en af de mest kendte vegetarrestauranter i København. Restaurantens bugnende vegetarbuffet har i årtier været et mekka, for dem som ønskede skønne, mættende salater fra det store område, som omkranser Middelhavet. Eller en nærende og vitaminrig broccolisalat. Og selvfølgelig alle de sprøde falafel-kugler man forsvarligt kan fortære. Alt sammen lavet alene på plantebaserede ingredienser.

Men faktisk har restauranten også et a la carte kort, som byder på kød både fra vand, land og fra luften. Du kan eksempelvis starte din frokost eller middag med store, grillede tigerrejer, der har masser af bid og saft. Eller dampede blåmuslinger i en velsmagende, rig suppe.

Til hovedret er mulighederne mange. På kortet finder du både norsk laks, unghanebryst, lammekroner og mørbrad, filet eller restaurantens rib-eye-steak.

RizRaz har også et udvalg af vin, som går godt til den forskelligartede mad. Er du mere til friske, lækre cocktails i sommervarmen, kan det unge personale hurtigt komme dig til undsætning. Eller foretrækker du en kold og læskende fadøl, så har RizRaz et samarbejde med Nørrebro Bryghus, som leverer de tørstslukkende dråber.

RizRaz har to restauranter i København. I Kompagnistræde 20 er der både plads til at sidde indenfor eller udenfor. Restauranten har flere hundrede pladser indenfor, hvor adskillige niveauer i den gamle, københavnske bygning er i brug og giver mange forskellige siddemuligheder alt efter gæstens humør.

Der er også plads ude foran RizRaz, hvor man kan nyde det travle byliv i det gamle stræde – eller man kan finde plads i restaurantens farvefyldte gårdhave, hvor parasoller og terrassevarmere giver en hyggelig stemning, selv når solen ikke skinner over København.

Riz Raz

Kompagnistræde 20
1208 København K

Profil: Populær vegetarisk buffet, steaks på a la carte kortet og masser af siddepladser

Åbningstider:
Alle dage: 11.30 - 24

Priser:
Hovedretter fra 99,- til 120,-

Skriv til Riz Raz

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: