Ristorante l'Imperatore

Stemningsfuld italiensk restaurant på hyggelige Olufsvej
Åbningstider:  Tirsdag - Søndag: 17:00-23:00

Mandag lukket
Priser: Hovedretter fra 189,- til 249,-

Ristorante l'Imperatore er en ny italiensk restaurant for enden af den lukkede Olufsvej på Østerbro.

Værtsparret er sicilianske Armando di Raffaele og hans danske kone Denise Dalsgaard, som efter et par år som restauratører i Italien nu har besluttet sig for at åbne en filial af deres italienske restaurant l'Imperatore i København.

Restauranten er oplagt til en romantisk aften. Der er tykke hvide duge, stearinlys og blomster på alle borde, mens væggene i restauranten er prydet af store vægmalerier fra gulv til loft. Et lille stykke Italien på Østerbro. På menukortet kan du dykke ned i italienske klassikere som spaghetti alle vongole (hjertemuslinger), ravioli med svampe og trøfler eller en sort risotto farvet med blæksprutteblæk. Hovedretterne byder på blandt andet grillet havbars, grillet lammekrone, oksemørbrad med svampesauce eller en stor grillet ribeye.

Alle grøntsager og frugter, der anvendes i restauranten, er økologiske.  

Der er naturligvis også et særligt fokus på vinene fra hjemlandet, og for den vininteresserede er der masser af lækre sager at gå på opdagelse i. Topbarolo, Brunelloer og meget andet fra det italienske vinland frister på vinkortet og hylderne i restauranten

Restauranten er også oplagt til en større familiemiddag med plads til alle. Til børnene er der en særlig børnemenu med spaghetti bolognese, fettuccine med smør og parmesan eller lasagne.

Der er også mulighed for at nyde middagen eller kaffen udenfor. Restauranten ligger på en lukket vej med beboelse, så der er fred og ro på trods af den centrale beliggenhed som sidegade til Østerbrogade.   

Parret driver også Italian Deli & Organic i Torvehallerne. Har du brug for lækker italiensk catering til din næste fest, er det blot at kontakte restauranten for at høre nærmere. Der er også mulighed for at holde festen i restauranten, hvor der er plads til mere end 60 gæster.     

Ristorante l'Imperatore

Olufsvej 2
2100 København Ø

Profil: Stemningsfuld italiensk restaurant på hyggelige Olufsvej

Åbningstider:
Tirsdag - Søndag: 17:00-23:00

Mandag lukket

Frokost:
Tirsdag - Søndag frokost: 10:00-15:00

Mandag lukket

Priser:
Hovedretter fra 189,- til 249,-

Bestil bord på l'Imperatore

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Ristorante l'Imperatore .

Skriv til l'Imperatore

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: