Restaurant Upstairs

Restaurant centralt i Roskilde
Åbningstider:  Mandag - Lørdag: 11-22
Søn- og Helligdage: Lukket
Priser: Hovedretter fra 235,-

Restaurant Upstairs ligger på Rådhustorvet i Roskilde. Den centrale placering kommer både lokale gæster og turister til gode, der finder vej til restauranten. Upstairs ligger på første etage i et gammelt smukt hus på gågaden. Niels Hansen, der er kok har sammen med hustruen Susanne Larsen, smørrebrødsjomfru, åbnet Upstairs. Niels Hansen er inspireret fra forskellige europæiske egne som Italien, Frankrig og det nordiske køkken.

På Restaurant Upstairs er der derfor et udvalg af klassiske danske, franske og italienske retter. Konceptet er primært en frokost- og aftenrestaurant med forholdsvis få - men gode retter, hvor kortet følger årstiderne. Alt er tilberedt med friske råvarer. Man kan også få en brunch-tallerken mandag til lørdag mellem kl. 11 og 14, der består af bl.a. fersk røget laks, røræg med bacon, cocktailpølser, yoghurt med friske bær og nødder, pålæg, oste, pandekager, frisk frugt, hjemmelavet marmelade og friskbagt brød

Upstairs har mulighed for at afholde selskab op til 44 pers. i samme lokale i restauranten. Der er plads til i alt 74 siddende gæster. Menuen aftales i samråd med kokken, og ellers er der mulighed for brunchselskab og buffet, hvor et tag-selv-bord vil være arrangeret i et separat lokale. Upstairs er leveringsdygtige i alle former for mad (se hjemmeside) til en lang række arrangementer, der forgår ude af huset så som firma-arrangementer, 'den store dag', gæstebud osv.

Restaurant Upstairs

Skomagergade 4
4000 Roskilde

Profil: Restaurant centralt i Roskilde

Åbningstider:
Mandag - Lørdag: 11-22
Søn- og Helligdage: Lukket

Priser:
Hovedretter fra 235,-
Frokost fra 68,- til 150,-

Skriv til Restaurant Upstairs

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: