Over Middel

Restaurant med fokus på bøffer og tema menuer.
Åbningstider:  Mandag - Lørdag: Kl. 17:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00

Søndag lukket
Priser: Hovedretter fra 250,-
Menuer fra 198,- til 289,-

Navnet Over Middel kendetegner godt, hvad det er den hyggelige franske à la carte restaurant i Horsens, står for. Over Middel sætter en ære i at lave maden fra bunden, lavet af gode og friske råvarer. Alle tjenere i restauranten er faguddannet eller tjenerelever, og de sidste to år har de vundet DM for tjenerelever. Hos Over Middel er det både den fantastiske mad og tjenerfærdighederne der til sammen er med til, at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Solen skinner ind af de store glaspartier og lyser igennem de smukke vinflaske, som står i vinduet og skaber en hyggelig stemning. På bordene er hvide duge, stofservietter og levende lys. I forbindelse med restauranten er der et barområde, hvor man kan nyder en aperitif og snack, inden maden i de bløde sofaer.

Køkkenet har tydelige rødder i det franske køkken og tager udgangspunkt i de franske klassikere, men med et moderne og nytænkende twist.

Frokostkortet byder bl.a. på dejligt smørrebrød, også højtbelagte, æggekage, pariserbøf og burgere med tilbehør. 

Fra aftenkortet kan man vælge forskellige typer bøffer og her er virkelig noget for enhver smag. Helt utraditionelt kan man vælge hvilken udskæring man ønsker. Her kan vælges mellem Brasiliansk oksemørbrad, Amerikansk Angus filet, Australsk oksefilet, Dansk limousine eller Amerikansk Rib eye. Det er let at vælge da kødet er kort og godt beskrevet i menukortet. Hertil serveres dagens kartoffel samt årstidens garniture.

Restauranten elsker at komme rullende med vognen, derfor tilbyder de blandt andet at flambere din crepes suzette lige ved bordet eller anrette osten direkte fra ostevognen. Vinkortet er omfattende og med vine fra hele verden, spørg endelig tjenerne efter vinanbefalinger, da de elsker hjælpe med valget af den helt rigtige vin til maden.

Tema menu hos Restaurant Over Middel hver måned med inspiration fra hele verden til en skarp pris. 2 retter koster kr. 248,- 3 retter koster kr. 289,- og man kan nøjes med hovedretten til kr. 198,-

Selskab/Fest hos Over Middel er en sikker vinder, hvad enten det drejer sig om konfirmationen, det romantiske bryllup eller en hyggelig sammenkomst til frokost. Lokalerne indbyder til enhver fest og personalet har stor erfaring. Her er plads til over 50 personer, men kontakt Over Middel for nærmere information.

 

Over Middel

Ove Jensens Alle 28
8700 Horsens

Profil: Restaurant med fokus på bøffer og tema menuer.

Åbningstider:
Mandag - Lørdag: Kl. 17:00 - 23:00
Køkkenet lukker kl. 21:00

Søndag lukket

Frokost:
Mandag - Lørdag: kl. 12:00 - 16:00

Priser:
Hovedretter fra 250,-
Menuer fra 198,- til 289,-
Frokost fra 25,- til 160,-

Skriv til Over Middel

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: