Restaurant ÉT (&)

Fransk brasserie og restaurant i Århus
Åbningstider:  Mandag - lørdag fra 12.00 - 15.00 & 17.30 - 22.00
Søndag lukket
Priser: Hovedretter fra 138,- til 248,-
Menuer fra 338,- til 338,-

Centralt i Aarhus ligger den velbesøgte restaurant ET. Stemningen er hyggelig, uformel og på en dejlig usnobbet måde, helt nede på jorden – her er rart at være, hvilket giver de perfekte rammer for et måltid med fokus på ægte livsnydelse. Indretningen er lys og lokalerne smukt indrettet med kunst fra Aarhus kunstneren Jan Norman, samt fine, finurlige citater og opskrifter trykt på væggene.

Køkkenet har sine rødder dybt begravet i det klassiske franske køkken og fokus er på at servere mad af ekstrem høj kvalitet. Tilberedt med respekt for det gode håndværk. Menukortet er tiltalende og overskueligt med både de helt traditionelle og klassiske franske retter som Foie Gras, snegle, blåmuslinger, tatar og Confit Canard. Her finder man også ET menuen, hvor retterne er mere sæsonpræget og eksperimenterende. Alle retterne kan frit kombineres til en menu eller man kan lade køkkenet sammensætte menuen af tre retter.

En klassisk fransk frokost i topklasse kan også nydes på Restaurant ET, som er det perfekte sted til både forretningsmøder og en romantisk date midt på dagen.

Vinkortet er imponerende og viser tydeligt, med sit udvalg af udelukkende franske vine, at på denne restaurant er der en stor kærlighed til det franske og til gode vine. Tjenerne er faglærte vinkyndige og de fortæller og vejleder gerne om vinene – kokkene servere selv maden, for som de siger på restaurant ET, ”vi vil bare rigtig gerne selv servere det måltid, som vi har tilberedt til vores gæster.”

Selskaber I restaurantens hyggelige kælder er der indrettet plads til  selskaber med op til 60 gæster. Omgivet af stearinlys og vinflasker er rammerne skabt for receptioner, vinsmagninger, private fester og fødselsdage, forretningsmiddage og vinsmagning.

 

 

 

Restaurant ÉT (&)

Åboulevarden 7
8000 Århus C

Profil: Fransk brasserie og restaurant i Århus

Åbningstider:
Mandag - lørdag fra 12.00 - 15.00 & 17.30 - 22.00
Søndag lukket

Priser:
Hovedretter fra 138,- til 248,-
Menuer fra 338,- til 338,-
Frokost fra 108,- til 248,-

Bestil bord på ÉT

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant ÉT (&).

Skriv til ÉT

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: