Phenix Vesterbro

Hyggelig café på Vesterbro Torv
Åbningstider:  Åbent alle dage mellem 9:00 og 24:00

Café Phenix ligger på Vesterbro Torv meget tæt på Det Ny Teater. Stedet er både ideelt for lokale gæster, og for de der skal i teater - og vil nyde en menu inden. Personalet er venligt, imødekommende og servicemindede. Der er en særdeles afslappet og hyggeligt atmosfære i de store lokaler, der er pyntet med farverige puder og blomster - og samtidig en ro i modsætning til livet ude på den fortravlede Vesterbrogade.

Udvalget af mad er bredt og Café Phenix er især kendt for sin morgenmadsbuffet, der serveres både i hverdagene og i weekenden. I hverdagen til 125 kr. og i weekenden til 145 kr.Buffeten indeholder alt lige fra sprødt bacon til hummus, kødpålæg til frugter, pandekager, yoghurter, salater osv. Brødet er friskt fyldt med sunde kerne og så er der lækre, små smørbagte croissanter. Der serveres også klassisk cafémad såsom salater, burgere, sandwiches, pastaretter og nogle libanesiske specialiteter. Der er desuden solide aften-retter som oksemørbrad, lamme chops, T-bone steak og meget mere.

Stedet er ideelt til selskaber. Sammen med personalet kan man skræddersy menuer og cocktails til den stemning, man netop ønsker.

 

 

 

 

Phenix Vesterbro

Vesterbrogade 55 A
1620 København V

Profil: Hyggelig café på Vesterbro Torv

Åbningstider:
Åbent alle dage mellem 9:00 og 24:00

Bestil bord på Phenix Vesterbro

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Phenix Vesterbro.

Skriv til Phenix Vesterbro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: