Peperoncino Siciliano - Det Røde Pakhus

Italiensk restaurant i særklasse i Næstved
Åbningstider:  Alle dage kl. 11:30 - 23:00
(køkkenet lukker kl. 22)
Priser: Hovedretter fra 70,- til 249,-
Menuer fra 275,- til 299,-

 

Det Røde Pakhus fra 1840 i Næstved danner ramme for Restaurant Peperoncino Siciliano, der drives af sicilianske Peppe. Han kom til Danmark som 14-årig og har igennem 25 år spredt glæde hos gæster, som i den grad er blevet overrasket over hvad Peppe kan kreere i sit køkken på Restaurant Peperoncino.

Selvfølgelig har restauranten et menukort hvorfra gæsten kan vælge veltillavede klassiske retter fra det italienske køkken, men kan man lide at få udfordret smagsløgene, så er her uanede muligheder. Peppe´s kærlighed til maden er tydelig, han køber spændende råvarer fra gårde i Danmark og Italien og formår, at sætte dem sammen så det smager fantastisk. Udover, at maden er veltillavet og smagsfuld, er der også tænkt over anretningen som er med til at behage øjet og lysten til at spise. 

Skal der vin til maden, er her et godt sortiment på kortet, men man kan også lade sig guide af husets charmerende sommelier Alessandro, som kommer fra vindistriktet Montalcino. Han kan tilbyde store vine på glas, takket være Peperoncino´s nye vinskab, som rummer 8 forskellige. 

Stemningen er hyggelig og afslappet, og Peppe arrangerer jævnligt specialarrangementer som vinsmagning, live musik og candlelight dinner, hvor hele restauranten kun oplyses af stearinlys.

3 forskellige Brunch buffeter serveres i weekenderne og Måneden´s Menu kan ses her

På Peperoncino Siciliano er der også selskabslokaler, som kan rumme fra 50-100 mennesker. Lokalerne bruges også til konferencer.

Restauranten laver take away og catering og desuden pakkeløsninger til fester og receptioner.

Peperoncino Siciliano - Det Røde Pakhus

Riddergade 1A
4700 Næstved

Profil: Italiensk restaurant i særklasse i Næstved

Åbningstider:
Alle dage kl. 11:30 - 23:00
(køkkenet lukker kl. 22)

Priser:
Hovedretter fra 70,- til 249,-
Menuer fra 275,- til 299,-

Bestil bord på Peperoncino Siciliano

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Peperoncino Siciliano - Det Røde Pakhus.

Skriv til Peperoncino Siciliano

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: