NO. 4 Nordisk Tapas & Vinbar på Nørrebro

Nordisk/ Spansk tapas-bar ved søerne
Åbningstider:  Alle dage: 11.30-23.30

NO. 4 ligger i smukke omgivelse et stenkast fra Peblingesøen. Tapasbaren byder på traditionel og mere usædvanlig tapas - som nordisk tapas sammensat af 

Jens Rye der er køkkenchef har fokus på det nordiske køkken, hvor han skaber inspirerende sammensætninger af nordiske råvarer, blandt andet havtorn, skovmærkesauce og brændenælde creme. Retterne er fremskabt med omhu, og med råvarer der er tilgængelige i den pågældende sæson, så kun de mest nærende og smagfulde ingredienser bliver sat i spil.

Den nordiske tapas kunne f.eks. bestå af rimet laks med appelsin og peberrodscreme, tigerrejer med havgræs og chokoladeglaserede chips, kammuslinger med rogn og andemousse med æblesegl og ærteskud med chips.

Du kan også bestille en rigtig lækker ostetallerken med oliven og nødder i sirup i lage eller en pølsetallerken med fem slags pølser og tapanade. Og til den søde tang kan du smage en himmelsk hjemmerørt lakrids is med lime, hvid marengs og chokolade chips,lakrids sirup

Der er sø-udsigt i den meget hyggelige restaurant med plads til 44 indenfor og 20 udenfor.

 

 

 

 

NO. 4 Nordisk Tapas & Vinbar på Nørrebro

PEBLINGE DOSSERING 4
2200 København N

Profil: Nordisk/ Spansk tapas-bar ved søerne

Åbningstider:
Alle dage: 11.30-23.30

Bestil bord på NO. 4 Nordisk Tapas & Vinbar på Nørrebro

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra NO. 4 Nordisk Tapas & Vinbar på Nørrebro.

Skriv til NO. 4 Nordisk Tapas & Vinbar på Nørrebro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: