Les Deux Amours

Café på Frederiksberg
Åbningstider:  Alle dage kl.10 - 02

Køkkenet lukker kl.22

Les Deux Amours betyder ‘de to elskere’. På caféen på Frederiksberg er den mere symbolske overførte betydning, at man tager det bedste fra det franske og det Italienske køkken og laver en smuk menu. Caféen åbnede i 2015 og er som sagt inspireret af den franske/İtalienske cafe- og brasseriekultur.

Lokalerne er hyggeligt indrettet i varme røde farver og med lidt af en dagligstuestemning med reoler, der er fyldt med bøger, ure på væggene, blomster på hylderne og ikke mindst en masse levende lys. Gæsterne får en fin modtagelse og servicen er helt i top. Den unge tjener er velorienteret om stedets køkken og koncept og møder sine kunder med et smil. På menukortet blandt aftenretterne italienske og franske retter og i dagstimerne er kortet mere præget af traditionel cafémad: Salater, burgere, sandwiches, pastaretter, supper. Til morgenmad fås brunchtallerkner fra 129 - 149 kr og mindre retter som bacon & æg, croissanter, og æg Benedict.  

Køkkenet er fleksibelt anlagt, så hvis man ønsker at holde selskaber eller fødselsdage eller andet gør de alt, for at tilfredsstille gæstens ønsker.

Les Deux Amours

Allegade 24
2000 Frederiksberg

Profil: Café på Frederiksberg

Åbningstider:
Alle dage kl.10 - 02

Køkkenet lukker kl.22

Bestil bord på Les Deux Amours

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Les Deux Amours.

Skriv til Les Deux Amours

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: