Restaurant Kongsnæs

Restaurant, selskabslokale og kursusfaciliteter med udsigt over sundet ved Stubbekøbing
Åbningstider:  A la carte fredag-lørdag: 17:30-21:00
Selskaber efter aftale

Restaurant Kongsnæs er et af de steder, hvor udsigten er hele rejsen værd. Restauranten ligger lige ud til vandet i naturskønne omgivelser ved Stubbekøbing på Falster og byder på en betagende panoramaudsigt over Grønsund. Herfra er der kig til Bogø og Møn på den anden side af sundet.  Med sine uforstyrrede og idylliske omgivelser er Kongsnæs den helt oplagte lokation til at festligholde en rund fødselsdag, en konfirmation eller et fantastisk bryllup i smukke rammer. I det store, lyse lokale er der store glaspartier, så du som gæst kan se uhindret ud over vandet. Om sommeren er der udendørs servering på den brede terrasse ned mod vandet. Kongsnæs har kapacitet på op til 300 gæster, og der er mulighed for at tilrettelægge festen helt efter dine ønsker. Der er for eksempel mulighed for en flot buffet, hvor kokkene kommer ud og skærer stegen for, ligesom der også er mulighed for indbydende individuelle anretninger.

Der er naturligvis også mulighed for afholdelse af møder og kurser. Alt i AV-udstyr forefindes, og der er trådløst internet overalt. Der laves desuden mad til selskaber ud af huset.

Fredag og lørdag er restauranten åben for a la carte, og her er fokus især på gode og møre udskæringer af amerikansk oksekød. Oksemørbrad eller helstegt oksefilet med bearnaisesauce er nogle af stedets hofnumre, men der er også mulighed for at prøve Restaurant Kongsnæs' egen opdaterede version af den klassiske rejecocktail eller et stykke lækkert varmrøget laks.  Restaurant Kongsnæs lægger vægt på at fremstille alt fra bunden af kvalitetsråvarer, og meget  gerne lokale i det omfang, det er muligt. Restauranten har desuden et samarbejde med en række lokale leverandører. Det betyder, at man blandt andet kan få serveret øl fra det lokale mikrobryggeri Krenkerup Bryggeri og endda vin fra lokale vinbønder.

Arrangementer/Højtider afholdes der mange af på Restaurant Kongsnæs. Følg med på Spiseliv og på Facebook  

Restaurant Kongsnæs

Jernbanestien 5
4850 Stubbekøbing

Profil: Restaurant, selskabslokale og kursusfaciliteter med udsigt over sundet ved Stubbekøbing

Åbningstider:
A la carte fredag-lørdag: 17:30-21:00
Selskaber efter aftale

Skriv til Restaurant Kongsnæs

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: