Il Gabbiano Skovshoved

Italiensk restaurant i Skovshoved
Åbningstider:  Alle dage: 11-21
Priser: Hovedretter fra 32,- til 150,-

Il Gabbiano er en italiensk restaurant beliggende med formidabel udsigt til kysten ved Skovshoved. I sommermånederne er der adskillige pladser foran restauranten med vue til Øresund. Indendørs er der også mange pladser i løbet af de koldere måneder foran pejsen. Restauranten er indrettet med klassiske café-møbler, der er rusitikke vægge og farverige malerier og nipsting.

På menuen finder man klassiske italienske retter som pastaretter som bl.a. Spaghetti Carbonara, Spaghetti Bolognese eller Fettuccine al gorgonzola og mange flere. Der er hjemmelavede burgere med sprøde pommes frites, sandwiches kylling og bacon, oksekødsstrimler, falaffel og en god klassiker som Club Sandwich. Blandt pizzaerne er der godt 25 varianter med alt hvad hjertet kan begære. Er du til lidt mere lette retter findes der foretter som calamari, hjemmelavet tzatziki og hvidløgsbrød.

På Il Gabbiano er der også mulighed for at afholde selskaber, fødselsdag og høltider. Kontakt ejeren for nærmere oplysninger og aftale vedrørende menu. Il Gabbiano er en ud af tre familieejede restauranter, hvor de andre ligger i henholdsvis Rungsted og på Østerbro.

Il Gabbiano Skovshoved

Skovshoved Havn 1B
2920 Charlottenlund

Profil: Italiensk restaurant i Skovshoved

Åbningstider:
Alle dage: 11-21

Priser:
Hovedretter fra 32,- til 150,-

Bestil bord på Il Gabbiano Skovshoved

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Il Gabbiano Skovshoved.

Skriv til Il Gabbiano Skovshoved

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: