Hotel Dania

Smukt indrettet hotel på torvet i Silkeborg

Siden 1848 har det 4-stjernede Hotel Dania ligget på Torvet i Silkeborg. Hotellet er kendt for sin klassiske elegance og moderne komfort.

Hvis væggene kunne tale, ville du høre historier om kendte danske og internationale forfattere, kunstnere, skuespiller og royale. Hotellet er også fortsat samlingspunkt for byens forretningsliv og aktiviteter.

Siden 1960 har hotellet været i familien Jørgensens eje, og indenfor de sidste 2 år har Hotel Dania gennemgået en nænsom renovering, med respekt for hotellets historie. Dette betyder derfor, at hotellet igen fremstår, som et indbydende og funktionelt hotel.

Med hotellets centrale beliggenhed, midt på byens smukke Torv, får du den bedste oplevelse i Silkeborg. Tæt på det hele; omringet af de naturskønne Silkeborgsøer og skove, spændende og inspirerende specialbutikker, restauranter og caféer, latinerkvarteret, gallerier, museer og kunstudstillinger.

Brasserie Underhuset, som er tilknyttet hotellet, er hyggelig og intim med en frankofil stemning, og her serveres der fra det store menukort, som har skiftende retter hver måned. På menuen er altid en stor bøf fra grill samt retter med fisk, skaldyr og kød, som tilberedes på klassisk fransk manér. Der er desuden lækre desserter og europæiske  oste på kortet.

Brasseriet efterkommer alle specielle ønsker også når det gælder vegetarer, diabetikere og glutenallergikere. Kokkene har mange års erfaring og er uddannet på anerkendte gastronomiske restauranter både i Danmark og i udlandet.  

Læs mere på hjemmesiden, hvor man kan lade sig inspirere til et uforglemmeligt besøg på hotellet samt mindeværdige oplevelser i Silkeborg.

Hotel Dania

Torvet 5
8600 Silkeborg

Profil: Smukt indrettet hotel på torvet i Silkeborg

Skriv til Hotel Dania

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: