Chez Bruno

Fransk brasserie ved Det Ny Teater
Åbningstider:  Tirs-Lør: 17.00 til 22.15
Lukket søndag

Chez Bruno ligger et stedkast fra Det Ny Teater. Bruno Vandenbulcke, den franske kok har tidligere arbejdet på Michelin-stjerne restauranten, Kong Hans Kælder i København, men det sidste år, tog han springet og realiserede sin drøm om at skabe sit eget brasserie med fokus på højeste kvalitet. Og det er netop det Bruno Vandenbulcke tilbyder i de lyse smukke lokaler, der er indrettet i en fransk landstil med lange spejle romantisk stemning og nostalgisk møbeldesign.

De kulinariske oplevelser er enestående her. Der fås alt fra simple retter som charcuterie-tallerkernerrillet med ande-rillette, landterrine fra Alsace, tørrede pølser af tyr, tørrede pølser med piment d'Espelette og sennep baseret på champagne og cornichoner.

Eller hovedretter som braiserede kalvekæber med rodfrugter og blød polenta med hvidløg, stegt okse Bavette med brunede skalotteløg pomme rösti - og for at slutte ordentligt af kan tungens sødes af passionsfrugtkage med f.eks. mango stegt i akaciehonning og brombær-coulis.

En dejlig oplevelse og en meget  god og venlig stemning i de smukke lokaler.

 

Chez Bruno

Gammel Kongevej 27
1610 København V

Profil: Fransk brasserie ved Det Ny Teater

Åbningstider:
Tirs-Lør: 17.00 til 22.15
Lukket søndag

Bestil bord på Chez Bruno

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Chez Bruno.

Skriv til Chez Bruno

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: