Café Obelix

Café på Vesterbros Torv
Åbningstider:  Hver dag: 8-02
Køkkenet har åbent til 23
Priser: Hovedretter fra 49,- til 99,-

Cafe Obelix på solsiden af Vesterbros Torv er en klassiker blandt caféerne på Vesterbro, og den centrale placering og god mad til prisen gør den til et populært mødested til mange anledninger.

Caféen er hyggeligt indrettet med små og store afbildinger af Asterix og Obelix på væggene, og på torvet foran er der en stor udestilling, hvor der er sol det meste af dagen.

Caféen er åben hver dag fra morgen til aften. Først på dagen serveres der morgenmad og brunch, og hele dagen kan man få caféretter som burgere, sandwich, salater og en række varme retter, mens det sidst på aftenen er de våde varer, gæsterne kommer efter. På drikkevarekortet finder man blandt andet smoothies, friskpresset juice, et stort udvalg af specialøl, vin og champagne. Prisniveauet er meget lavt, og Café Obelix har ofte specielle tilbud, som det er værd at holde øje med.

Fx er der happy hour hver dag fra klokken 16 til 19, hvor en lang række drikkevarer sættes ned til noget, der minder om halv pris. Desuden gives der rabat til studerende. Hold øje med aktuelle tilbud og arrangementer på Café Obelix' hjemmeside og Facebookgruppe.

Profil: Café på Vesterbros Torv

Åbningstider:
Hver dag: 8-02
Køkkenet har åbent til 23

Priser:
Hovedretter fra 49,- til 99,-

Bestil bord på Cafe Obelix

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Café Obelix.

Skriv til Cafe Obelix

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: