Cafe G

Café ved Gråbrødre Torv
Åbningstider:  Mandag-torsdag: 10-23
Fredag: 10-02
Lørdag: 10-02
Søndag: 10-18

Køkkenet lukker kl. 21.30
Priser: Hovedretter fra 59,- til 159,-

Café G ligger på det sydvestlige hjørne af Gråbrødre Torv lige ved Skindergade. Caféen er hyggeligt og stilrent indrettet i varme farver, og ude på torvet foran caféen er der en stor udestilling med sol det meste af dagen. Trods det, at Café G kun har eksisteret siden starten af 2010 har den allerede mange stamgæster, som kommer her for den familiære atmosfære.

På kortet finder man caféklassikere som salater, burgere, tapasanretning og sandwiches, og om aftenen kan man desuden få en håndfuld varme retter som fx stegt kyllingebryst og grillet kalvefilet. Hver dag serveres der brunch fra klokken 10-15, i weekenden på buffet med alt, hvad hjertet kan begære. Caféen er meget børnevenlig, og hvis der ikke er for travlt, kan man tage barnevognen med ind. Alle retter fås i børneportioner til halv pris, og specielle ønsker imødekommes af kokken i det omfang, det kan lade sig gøre.

På drikkevarekortet finder man kaffe, sodavand, juice, øl og vin, og der findes desuden et omfattende cocktailkort med alle de kendte klassikere. Den første og sidste lørdag i måneden inviteres der til cocktailaftener, hvor man udover cocktailkortets udvalg kan bede bartenderen komponere en drink efter eget hoved - eller selv stå bag baren og lære, hvordan man mixer en proper cocktail.

Cafe G

Kejsergade 2
1155 København K

Profil: Café ved Gråbrødre Torv

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 10-23
Fredag: 10-02
Lørdag: 10-02
Søndag: 10-18

Køkkenet lukker kl. 21.30

Priser:
Hovedretter fra 59,- til 159,-

Skriv til Cafe G

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: