Cafe Deli

Farverig og hyggelig café i Vejle Midtpunkt
Åbningstider:  Mandag-torsdag: 11-17
Fredag: 11-18
Lørdag: 11-15

Lidt gemt bag gågaden i det som kaldes Vejle Midtpunkt ligger den hyggelige og farverige Café Deli. Et sted man bør besøge hvis man er til hygge, skøn stemning, dejlig kaffe og god mad. Cafeen er med de mange grønne planter lige udenfor vinduerne en lille oase som lyser op. De farverige malerier i cafeen giver en stemning af sydligere himmelstrøg og man føler nærmest at man er kommet på ferie. 

Køkkenet hos Cafe Deli er en blanding af dansk/græsk mad. På kortet finder man forskellige frokostretter, fx. madpandekager med forskelligt fyld, sandwich, men også et par græske retter, såsom græsk tomatsalat har fundet vejen hertil. Her er fokus på den gode smag og på den gode og hyggelige betjening. 

Som en af de få sælger Café Deli kaffe og tilbør fra det kendte og respekterede mærke Illy. Cafeen afholder løbende forskellige arrangementer om aftenen, hvor der ellers ikke normalt er åbent. Det kan være foredrag af både kendte forfattere og fotografer der viser deres billeder frem. 

Om sommeren eller når vejret tillader det er der stor udeservering ligesom at der indimellem er arrangementer med bla. livemusik. Bemærk at cafeen indtil videre kun har åbnet til frokost. Følg med på deres facebook side for at få seneste nyt om menu, den skifter ofte og om eventuelle arrangementer.

Cafe Deli

Tønnesgade 2
7100 Vejle

Profil: Farverig og hyggelig café i Vejle Midtpunkt

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 11-17
Fredag: 11-18
Lørdag: 11-15

Skriv til Cafe Deli

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: