Cafe Chaplin

Frokostcafe med Tapas menuer i Helsingør
Åbningstider:  Tirsdag - lørdag: kl. 11:00 - 16:00
(Køkkenet lukker kl. 15:00)

På Café Chaplin er der højt til loftet med en unik, særlig og herlig betjening, som man ikke oplever andre steder i byen. Her serveres hver dag en gennemført tapasmenu. Maden er tilberedt fra bunden og der er fokus på kvalitet og hele oplevelsen omkring måltidet.

Café Chaplin er beliggende på Axeltorv i hjertet af Helsingør, og i gåafstand til Kronborg, Kulturværftet og det øvrige centrum. Om sommeren er her servering i cafeens hyggelige gårdhave, samt udeservering direkte ud til torvet, hvor man over en varm kop kaffe eller en kølig fadøl kan følge med i byens liv og torvehandel.

Hold din næste fest på Cafe Chaplin

Café Chaplin er den komplette og personlige løsning for dig der ønsker et stressfrit arrangement. Café Chaplin har plads til ca. 40 siddende gæster i cafeen og ca. 60 siddende gæster i den overdækkede og opvarmede gårdhave. Et arrangement på Chaplin inkluderer serverings- og barpersonale, kok, opvasker etc. Kom ned i cafeen og få en snak om hvordan vi sammen kan skabe den perfekte aften for dig og dine gæster.

Mere end en cafe

Udover at fungere som café og spiserestaurant er Café Chaplin et beskæftigelsestilbud for mennesker med varig nedsat funktionsevne og andre, der har mistet tilknytningen til arbejdsmarkedet, og som ønsker større livskvalitet gennem meningsfuld beskæftigelse. Disse bliver tæt støttet af professionelt personale.

Cafe Chaplin

Kampergade 3
3000 Helsingør

Profil: Frokostcafe med Tapas menuer i Helsingør

Åbningstider:
Tirsdag - lørdag: kl. 11:00 - 16:00
(Køkkenet lukker kl. 15:00)

Bestil bord på Cafe Chaplin

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Chaplin.

Skriv til Cafe Chaplin

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: