Blød Hat

Uformelt spisested med egenimport af vine og lækre råvarer.
Åbningstider:  Mandag: Lukket
Tirs–Tors: 17:00-00:00
Fre–Lør: 12:00-02:00
Søn: 10:00-23:00
Priser: Hovedretter fra 175,- til 195,-
Menuer fra 195,-

Vinflasker med stearinlys, rustikke træborde og dæmpet belysning. Blød Hat er et rigtig hyggested, hvor du kan både kan få stillet sult og tørst til meget rimelige priser.

Ambitionen er at være et uformelt spisested, hvor folk har lyst til at komme forbi og hænge ud, også selv om de bare har lyst til en kop kaffe, et glas vin eller en cocktail.

"Restauranter i dette område har et lidt dårligt ry for at være turistfælder, og det vil vi gerne være med til at ændre. Her får du ordentlig mad af gode råvarer, som samtidig er til at betale. Vi importerer selv alle vores vine og mange af de pølser skinker og , som vi bruger til vores charcuteriebræt. Det gør, at vi kan holde nogle priserne nede i et fornuftigt leje," fortæller ejer og vinimportør Christoffer Søgaard.

Den fristende menu byder på masser af 'comfort food', som skifter efter sæsonen og udbuddet. Aktuelt er der blandt andet lammekrone med rødvinssauce, velvoksne laksesteaks med kapers- og smørsauce og masser af grøntsager. Nærende og sund mad med masser af tryk på smagen. Du kan selvfølgelig også få et stort charcuteriebræt med masser af forskellige pølser, skinker, oliven og ost, som er glimrende ledsagere til et glas vin.

Vinkortet rummer stor variation, og mange af vinene fås også på glas, så du kan komme godt rundt i vinen verden i løbet af aftenen.

Hos Blød Hat går de også meget op i at servere en god cocktail, så der er mange indbydende muligheder for en forfriskning før eller efter middagen. Her kan man eventuelt trække sig tilbage til hyggekrogen bagerst i restauranten, hvor dæmpet belysning, stearinlys og store, bløde stole i rød velour er med til at fuldende billedet.

Hvis I er et større selskab, der skal ud at spise og drikke godt, er der mulighed for at sidde i restaurantens hyggelige vinrum, hvor de egenimporterede dråber fra især Bourgogne og Østrig, men også New Zealand, Sydafrika og Argentina, står til skue langs væggene.  

Blød Hat

Rådhusstræde 7
1466 København K

Profil: Uformelt spisested med egenimport af vine og lækre råvarer.

Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirs–Tors: 17:00-00:00
Fre–Lør: 12:00-02:00
Søn: 10:00-23:00

Frokost:
Fre–Lør: 12:00-15:00
Søn: 10:00-15:00

Priser:
Hovedretter fra 175,- til 195,-
Menuer fra 195,-

Skriv til Blød Hat

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: