Café Metropolitain

Café ved Frederiksbergcentret
Åbningstider:  Mandag-onsdag: 10.00-23.00
Torsdag-lørdag: 10.00-24.00
Søndag: 10.00-20.00
Priser: Hovedretter fra 100,- til 189,-
Menuer fra 260,-

Café Metropolitain ligger i den smukke gamle stationsbygning, fra dengang Frederisberg havde sin egen S-togsstation. De trafikale forbindelser til stedet er stadig ganske gode, men er i vore dage gravet ned i jorden, hvor metroen stopper lige udenfor Café Metropolitains fredede døre.

Selvom bygningen i dag er 100% fredet er der ikke meget støvet museum over caféen, som blandt andet har bordservering og en mission om at servere noget af det bedste cafémad i byen. Køkkenet er befolket af faglærte kokke og -elever, som står for det omfattende udvalg af populære caféretter.

Kortet spænder over sandwich, salater, et udvalg af burgere (her i blandt Jamie Olivers yndling med chili, estragon, bacon og parmesan), pastaretter, snacks og desserter. Alt sammen lavet fra bunden på friske råvarer. Er man til den slags, kan man såmænd også få sig et godt glas vin til maden fra det lille, men velvalgte vinkort sammensat af Vinea Nordic.

I de kolde måneder er der desuden en lille brasserieinspireret menu at vælge fra om aftenen.

Brunchbuffet hver weekenden

Kommer man tidligt på dagen er det muligt at kaste sig over en brunchtallerken med alt hvad hjertet kan begære. I weekenderne tilbydes desuden en stor brunchbuffet som er uhyre populær. Det kan anbefales at bestille bord, hvis man vil sikre sig en plads til brunch, især hvis man kommer en dag, hvor det ikke er opholdsvejr på den kæmpe terrasse udenfor caféen.

Terrassen er i øvrigt et yndet valg for mødre og fædre med børn i barnevogne, men også områdets mange forretningsfolk, teatergængere og de studerende fra Handelshøjskolen rundt om hjørnet fylder godt op i den livlige café.

Café Metropolitain

Solbjergvej 6
2000 Frederiksberg

Profil: Café ved Frederiksbergcentret

Åbningstider:
Mandag-onsdag: 10.00-23.00
Torsdag-lørdag: 10.00-24.00
Søndag: 10.00-20.00

Priser:
Hovedretter fra 100,- til 189,-
Menuer fra 260,-

Bestil bord på Café Metropolitain

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Café Metropolitain.

Skriv til Café Metropolitain

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: